Pealkiri
100 years on water. The ships of Estonia / [author of the idea: autor Urmas Dresen ; authors: Feliks Gornischeff ... jt. ; editors: Herke Kukk, Jakob Laulik, Eve Paavel ; design and illustrations: Kadri-Maria Mitt, Joonas Tensing, Robi Jõeleht (Polaar) ; Eesti Meremuuseum
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Meremuuseum : Äripäev, 2018 ([Viljandi] : Print Best)
Füüsiline kirjeldus
223 lk. : ill., portr. ; 27 cm
Seeria pealkiri
Imeline ajalugu
ISBN
9789949624294 (köites)
Märkus
Tiitellehe vastakleheküljel ka: authors: Mihkel Karu, Arto Oll, Teele Saar
Bibliograafia lk. 221-222
Märksõnad
laevad; reisilaevandus; merelaevandus; tehnika ajalugu; transpordiajalugu; Eesti
Teised autorid
Dresen, Urmas, 1958-
Gornischeff, Feliks, 1988-
Karu, Mihkel, 1983-
Oll, Arto, 1985-
Saar, Teele, 1985-
Kukk, Herke, toimetaja
Laulik, Jakob, 1988-, toimetaja
Paavel, Eve, toimetaja
Mitt, Kadri-Maria, kujundaja
Mitt, Kadri-Maria, illustreerija
Tensing, Joonas, kujundaja
Tensing, Jooas, illustreerija
Jõeleht, Robi, kujundaja
Jõeleht, Robi, illustreerija
Kollektiivautorid
Eesti Meremuuseum
UDK
629.5 (474.2) (091)
Hundred years on water. The ships of Estonia
Originaali pealkiri
100 aastat kiilu all. Eesti lugu laevades.
Variantpealkiri
The ships of Estonia