logo
  • LDR __ 02367nama2200505i4500
  • 005 __ 20190912030304.0
  • 008 __ 190729s2019\\er||||||||||||||eng\
  • 040 __ |aErRR|best|cErRR|dErTLUAR
  • 041 1_ |aeng|aest|hest
  • 072 _7 |a791|2udkrb
  • 080 __ |a791.2|x(035)|2sum
  • 080 __ |a791.6.091|x(474.2)|x(035)|2sum
  • 080 __ |a39|x(791.2)|x(035)|2sum
  • 080 __ |a791.229.2|x(035)|2est
  • 080 __ |a791.65.079 :39|x(474.2-21)|x(035)|2est
  • 245 04 |aThe 33rd Pärnu International Documentary and Science Film Festival :|bin Pärnu, Tori, Urvaste, Viljandi, Heimtali, Manõja, Esna and on air of ETV : June 25-July 14, 2019 = XXXIII Pärnu rahvusvaheline dokumentaal- ja teadusfilmide festival : Pärnus, Toris, Urvastes, Viljandis, Heimtalis, Manõjas, Esnal ja ETV eetris : 25. juuni-14. juuli 2019 /|c[translators: Lauri Linask, Svea Aavik ; catalogue: Liina Taul, Svea Aavik, Vaiko Edur]
  • 246 11 |aXXXIII Pärnu rahvusvaheline dokumentaal- ja teadusfilmide festival :|bPärnus, Toris, Urvastes, Viljandis, Heimtalis, Manõjas, Esnal ja ETV eetris : 25. juuni-14. juuli 2019.
  • 246 14 |aXXXIII Pärnu International Documentary and Science Film Festival
  • 260 __ |a[Pärnu] :|b[Pärnu Rahvusvaheline Visuaalse Antropoloogia Ühing],|c2019|e([Sindi] :|f[Pajo])
  • 300 __ |a45, [2] lk. :|bill., portr. ;|c30 cm.
  • 546 __ |aRööptekst eesti keeles.
  • 611 24 |aPärnu rahvusvaheline dokumentaal- ja teadusfilmide festival|n(33 :|d2019)
  • 650 _9 |adokumentaalfilmid.
  • 650 _9 |aantropoloogiafilmid.
  • 650 _9 |avisuaalne antropoloogia.
  • 650 _9 |afilmifestivalid.
  • 651 _9 |aPärnu.
  • 655 _9 |afilmograafiad.
  • 700 1_ |aLinask, Lauri,|d1984-,|etõlkija.
  • 700 1_ |aAavik, Svea,|d1965-,|etõlkija.
  • 700 1_ |aTaul, Liina,|ekoostaja.
  • 700 1_ |aAavik, Svea,|d1965-,|ekoostaja.
  • 700 1_ |aEdur, Vaiko,|d1979-,|ekoostaja.
  • 711 2_ |aPärnu rahvusvaheline dokumentaal- ja teadusfilmide festival|n(33 :|d2019)
  • 752 __ |cPärnumaa.
  • 910 0_ |aRMT 2019:07
  • 930 0_ |ar|b12. Muu kirjandus|cN|dE
  • 950 __ |eRBK johanna 2019-07|tRBK ellen 2019-07