logo
  • LDR __ 02004nama2200505i4500
  • 005 __ 20190116030305.0
  • 008 __ 151125s2015\\er||||||||||||||est\
  • 040 __ |aErEKMR|best|cErEKMR|dErRR
  • 041 0_ |aest|aeng
  • 072 _7 |a791|2udkrb
  • 080 __ |a791.65.079|x(474.2)|x(035)|2est
  • 080 __ |a791|x(100)|x(035)|2est
  • 245 00 |aAinult PÖFFIL :|b[19. Pimedate Ööde filmifestival 2015, 13. nov. - 29. nov. : kataloog] = Black Nights Film Festival PÖFF 19 : 13 - 29 November [2015 : catalogue] /|c[peatoimetaja Helmut Jänes ; tõlked: Tiiu Kraut, Kati Metsaots ; kujundus: Andre Poolma]
  • 246 11 |aBlack Nights Film Festival PÖFF 19 :|b13 - 29 November [2015 : catalogue]
  • 246 18 |a19. PÖFF :|bkataloog 2015 = catalogue.
  • 260 __ |aTallinn :|bTallinna Pimedate Ööde Filmifestival,|c2015|e([Tallinn] :|fUniprint])
  • 300 __ |a267, [34] lk. :|bill., kaart., portr. ;|c21 cm.
  • 504 __ |aSisaldab registreid.
  • 546 __ |aRööptekst inglise keeles.
  • 611 24 |aPimedate Ööde filmifestival|n(19 :|d2015)
  • 650 _9 |afilmifestivalid.
  • 650 _9 |afilmid (teosed)
  • 651 _9 |aTallinn.
  • 655 _9 |afilmograafiad.
  • 700 1_ |aJänes, Helmut,|d1972-,|etoimetaja.
  • 700 1_ |aKraut, Tiiu,|d1970-,|etõlkija.
  • 700 1_ |aMetsaots, Kati,|d1973-,|etõlkija.
  • 700 1_ |aPoolma, Andre,|d1973-,|ekujundaja.
  • 711 2_ |aPimedate Ööde filmifestival|n(19 :|d2015)
  • 752 __ |cHarjumaa.
  • 910 0_ |aRMT 2015:11
  • 930 0_ |ar|b12. Muu kirjandus|cA|dE
  • 950 __ |kRBK katrin 2015-11|tRBK elve 2015-11|sNAO marje 2015-11