logo
  • LDR __ 03362nama2200817i4500
  • 005 __ 20180307030343.0
  • 008 __ 080115s2007\\erab\||||||||||eng\
  • 020 __ |a9789985983416
  • 040 __ |aErRR|best|cErRR
  • 041 1_ |aeng|hest
  • 072 _7 |a55/56|2udkrb
  • 080 __ |a551.439|x(474.2)|2est
  • 080 __ |a523.68|x(474.2)|2est
  • 245 00 |aEstonian meteorite craters /|cInstitute of Geology at Tallinn University of Technology, University of Turku, Department of Geology ; [compiled Reet Tiirmaa ... et al. ; figures redrawn and photos: Heikki Bauert]
  • 246 19 |aEesti meteoriidikraatrid.|gInglise keeles.
  • 260 __ |aTallinn :|bGeoGuide Baltoscandia,|c2007|e([Viljandi :|fPrint Best Trükikoda])
  • 300 __ |a30, [1] lk. :|bill., kaart. ;|c21 cm.
  • 500 __ |aTiitellehe pöördel ka: compiled Väino Puura, Alvar Soesoo and Sten Suuroja.
  • 504 __ |aBibliograafia lk. 28-29.
  • 650 _9 |ameteoriidid.
  • 650 _9 |ameteoriidikraatrid.
  • 651 _9 |aEesti.
  • 700 1_ |aTiirmaa, Reet,|d1942-,|ekoostaja.
  • 700 1_ |aPuura, Väino,|d1935-2018,|ekoostaja.
  • 700 1_ |aSoesoo, Alvar,|d1963-,|ekoostaja.
  • 700 1_ |aSuuroja, Sten,|d1972-,|ekoostaja.
  • 700 1_ |aBauert, Heikki,|d1956-,|eillustreerija.
  • 700 1_ |aBauert, Heikki,|d1956-,|efotograaf.
  • 710 2_ |aTallinna Tehnikaülikool.|bGeoloogia Instituut.
  • 710 2_ |aTurun yliopisto.|bGeologian laitos.
  • 752 __ |cHarjumaa.
  • 910 0_ |aRMT 2008:01|b978-9985-9834-1-6
  • 930 0_ |ab|b2. Aimekirjandus|cA|dE
  • 950 __ |eRBK mall|pRBK katrin|tRBK lembi|sNAO helju 2007-12