logo
  • LDR __ 02760nam\22007092i4500
  • 005 __ 20121018123722.0
  • 008 __ 990322s1989\\err\\||||||||||est\
  • 040 __ |aErRR|best|cErRR
  • 072 _7 |a37(09)|2udkrb
  • 080 __ |a37.01|x(474.2)|x(091)|x(082)|2est
  • 080 __ |a371.12|x(474.2)|x(092)|x(082)|2est
  • 245 00 |aProgressiivseid ideid eesti pedagoogilise mõtte arengus /|cEesti NSV Vabariiklik Õpetajate Täiendusinstituut, Ühiskondlik Pedagoogika Uurimise Instituut ; koostanud Aleksander Elango.
  • 260 __ |aTallinn :|b[Eesti NSV Hariduskomitee],|c1989.
  • 300 __ |a175 lk. ;|c19 cm.
  • 440 _0 |aNõukogude pedagoogika ja kool,|x0206-5284 ;|v41.
  • 504 __ |aBibliograafia artiklite lõpus.
  • 600 14 |aAavik, Juhan,|d1884-1982.
  • 600 14 |aNurk, Ain,|d1904-1985.
  • 600 14 |aVallner, Alleks,|d1911-1986.
  • 600 14 |aKuusberg, Paul,|d1916-2003.
  • 600 14 |aLuce, Johann Wilhelm Ludwig von,|d1750(1756)-1842.
  • 600 14 |aKampmaa, Mihkel,|d1867-1943.
  • 600 14 |aWulff, Gustav,|d1865-1946.
  • 600 14 |aSoll, Johannes,|d1886-1981.
  • 600 14 |aTäht, Miralda,|d1902-1973.
  • 600 14 |aKivihall, Leontine,|d1904-1987.
  • 600 14 |aSuigusaar, Aino,|d1926-1979.
  • 610 24 |aÕppurite Eneseharimise Rühm (Tartu)
  • 610 24 |aTallinna Õpetajate Seminar.
  • 630 04 |aKasvatus (ajakiri)
  • 630 04 |aEesti Kool (ajakiri)
  • 650 _9 |apedagoogika ajalugu.
  • 650 _9 |aharidusajalugu.
  • 650 _9 |aõpetajad.
  • 650 _9 |apedagoogid.
  • 650 _9 |areformpedagoogika.
  • 650 _9 |aharidusuuendus.
  • 650 _9 |akasvatusteooriad.
  • 650 _9 |aõpilasorganisatsioonid.
  • 650 _9 |aõpetajakoolitus.
  • 650 _9 |apedagoogikakoolid.
  • 650 _9 |aajakirjad.
  • 651 _4 |aEesti.
  • 655 _9 |aartiklikogumikud.
  • 700 1_ |aElango, Aleksander,|d1902-2004,|ekoostaja.
  • 710 2_ |aEesti NSV Õpetajate Täiendusinstituut.
  • 710 2_ |aÜhiskondlik Pedagoogika Uurimise Instituut.
  • 910 0_ |aRMT 1989:04
  • 950 __ |tKNV esta|pNAO kressa(700)|pRBK luule 2004.01. (008, 245|b>|a, -246, +440)|rNAO katrin 2004-10