logo
Laad Keel Lähtekeel Ilmumismaa Kandja


Mitme valiku tegemiseks hoia all CTRL klahvi.
Aasta: kuni
Sorteeri:
Kirjeid lehel:
Kirjeid kokku: 3
Näidatakse 1 - 3
    1. Raamat
      Jopson, Marty. Toiduteadus : uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme / Marty Jopson ; [tõlkija Kristiina Vind ; toimetaja Marcus Turovski ; kujundaja Liina Valt, illustratsioonid: Emma McGowan]. – [Tallinn] : Postimees Kirjastus, 2019. – 183 lk. : ill. ; 21 cm.
      ISBN 9789949669035
      TRÜKIFAIL RR arhiivis DIGAR
      Kirje e-kataloogis ESTERLisa kausta
    2. Raamat
      Kokkuvõte projekti „Baltic Sea Food“ uuringu lõpparuandest [Võrguteavik] / koostaja Lahti Rakenduskõrgkool, Soome. – Lahti : Lahti Rakenduskõrgkool, 2019. – 1 võrguväljaanne (13 lk., pdf).
      TÄISTEKST RR arhiivis DIGAR
      Kirje e-kataloogis ESTERLisa kausta
    3. Raamat
      Peri, Jaana. Pirukavürsti sünd, ehk, Isa elutöö Rõngu Pagaris / Jaana Peri. – [Rõngu] : J. Peri, 2019. – 63 lk. : ill., portr. ; 21 cm.
      Kirje e-kataloogis ESTERLisa kausta