logo
E-väljaanne
TRÜKIFAIL RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/id/nlib-digar:445404
Autor
Enno, Ernst, 1875-1934
Pealkiri
Imelikku rada pikka / Ernst Enno ; koostanud [ja järelsõna:] Lauri Sommer ; [toimetanud Elo Rohult ; kujundanud Angelika Schneider, joonistus: Ella Enno]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Tänapäev, 2020 ([Tallinn] : Printon)
Füüsiline kirjeldus
271, [1] lk. : ill. ; 22 cm
ISBN
9789949859375 (köites)
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Personaalia
Enno, Ernst, 1875-1934
Märksõnad
eesti; ilukirjandus; luuletused
Teised autorid
Sommer, Lauri, 1973-, koostaja
Sommer, Lauri, 1973-, järelsõna autor
Rohult, Elo, 1969-, toimetaja
Enno, Ella, 1879-1974, illustreerija
Schneider, Angelika, 1973-, kujundaja
UDK
821.511.113-1