logo
Pealkiri
Palkmajaehitus : lisalugemine Vanaajamaja kursuse läbimiseks / [koostajd: Andres Uus, Piret Uus, Joosep Metslang ; illustratsioonid: Marja-Liisa Plats, Urmas Volmer, kujundus: Evelyn Grzinich]
Ilmumisandmed
Mooste : MTÜ Vanaajamaja, 2020 ([Vahi] : Ecoprint)
Füüsiline kirjeldus
30 lk. : ill. ; 30 cm
Märkus
Spiraalköide
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
puitehitised; palkehitised; puitkonstruktsioonid; ehitustööd; õppematerjalid
Teised autorid
Uus, Andres, 1972-, koostaja
Uus, Piret, 1975-, koostaja
Metslang, Joosep, 1983-, koostaja
Plats, Marja-Liisa, 1984-, illustreerija
Volmer, Urmas, 1967-, illustreerija
Grzinich, Evelyn, 1974-, kujundaja
Kollektiivautorid
Vanaajamaja (mittetulundusühing)
UDK
694 (075)
691 (075)