logo
E-väljaanne
TRÜKIFAIL RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/id/nlib-digar:439927
Autor
Suits, Gustav, 1883-1956
Pealkiri
Nii tuli õhtu / Gustav Suits ; koostanud [ja saatesõna:] Mart Velsker ; [toimetanud Elo Rohult ; kujundanud Angelika Schneider, kaanel ja eeslehel Nikolai Triigi joonistused]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Tänapäev, c2020 ([Lohkva] : Greif)
Füüsiline kirjeldus
339 lk. ; 23 cm
ISBN
9789949858804 (köites)
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
eesti; ilukirjandus; luuletused
Teised autorid
Velsker, Mart, 1966-, koostaja
Velsker, Mart, 1966-, järelsõna autor
Rohult, Elo, 1969-, toimetaja
Schneider, Angelika, 1973-, kujundaja
Triik, Nikolai, 1884-1940, illustreerija
UDK
821.511.113-1