logo
Pealkiri
Kindral Aleksander Tõnisson : mälestused / [koostaja Aimar Kuldvere ; toimetajad Sirje Endre, Leho Lõhmus ; saatetekstid: Leho Lõhmus, Vahur Karus ; kujundus: Kadi Pajupuu]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : SE&JS, 2020 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
287, [1] lk. : ill., portr. ; 22 cm
ISBN
9789949738687 (köites)
Märkus
Raamat on ilmunud kindral Aleksander Tõnissoni 145. sünniaastapäeva tähistamiseks
Kogumikus on kasutatud väljavõtteid raamatust "Unustamatu kindral Aleksander Tõnisson" (SE&JS, 2004)
Sisaldab bibliograafiat ja registrit
Kokkuvõte inglise keeles
Personaalia
Tõnisson, Aleksander, 1875-1941
Märksõnad
kindralid; väejuhid; sõjaajalugu; ajalugu; Eesti; biograafiad; mälestused
Teised autorid
Kuldvere, Aimar, 1973-, koostaja
Endre, Sirje, 1945-, toimetaja
Lõhmus, Leho, 1953-, toimetaja
Lõhmus, Leho, 1953-, eessõna autor
Karus, Vahur, eessõna autor
Pajupuu, Kadi, 1963-, kujundaja
UDK
355.333 (474.2) (092)
94 (474.2) (092)
355.3 (474.2) (092)
94 (474.2) (092)