logo
Pealkiri
Klassikalise massaaži õpik / Martin Ilves, Lauri Rannama, Mai Müür, Age Kristel Kartau ; [toimetaja Age Kristel Kartau ; kujundus: Piret Holtsmann ; fotograaf Laura Telling]
Editsioon
6., parand. ja täiend. tr. / redigeerinud Helen Anvelt
Ilmumisandmed
Tallinn : M. I. Massaažikool, 2020 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
210 lk. : ill., portr. ; 22 cm
ISBN
9789949992621 (köites)
9789949306305 (vale)
Märkus
Bibliograafia lk. 208-210
Märksõnad
massaaž; õpikud
Teised autorid
Ilves, Martin, 1954-
Rannama, Lauri, 1977-
Müür, Mai
Kartau, Age Kristel, 1970-
Kartau, Age Kristel, 1970-, toimetaja
Holtsmann, Piret, 1968-, kujundaja
Telling, Laura, fotograaf
Anvelt, Helen, 1972-, toimetaja
UDK
615.8 (075)
615.82 (075)