logo
Autor
Reinik, Elo, 1965-
Pealkiri
Fraktaalgeomeetria algajatele, ehk, Veidrad fraktalid / Elo Reinik ; [toimetanud Esta Erit ; joonised: Elo Reinik, Heiki Savitsch, Sünne Lehtmets, illustratsioonid: Jan Kumpas ... jt., kujundanud Sünne Lehtmets, kaardid: Aide Raidmets, fotod: Elo Reinik, Heiki Savitsch]
Ilmumisandmed
Tallinn : Avita, 2020
Füüsiline kirjeldus
143, [1] lk. : ill. ; 24 cm + [2] l. kleeppilte
ISBN
9789985222881
Märkus
Tiitellehe pöördel ka: Illustratsioonid: Mirjam Raag, Piia Maiste, Teiko Reinik
Bibliograafia lk. 116-117
Märksõnad
fraktaalid; geomeetria; õpikud
Teised autorid
Erit, Esta, 1960-, toimetaja
Reinik, Elo, 1965-, illustreerija
Reinik, Elo, 1965-, fotograaf
Savitsch, Heiki, 1972-, illustreerija
Savitsch, Heiki, 1972-, fotograaf
Kumpas, Jan, illustreerija
Raag, Mirjam, illustreerija
Maiste, Piia, illustreerija
Reinik, Teiko, 1985-, illustreerija
Lehtmets, Sünne, illustreerija
Lehtmets, Sünne, kujundaja
Raidmets, Aide, illustreerija
UDK
517.938 (075)
514.7 (075)
517.9 (075)
514.7 (075)
Variantpealkiri
Veidrad fraktalid