logo
E-väljaanne
TÄISTEKST RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/id/nlib-digar:435140
Pealkiri
Eesti omariikluse põhidokumendid : eelkonstitutsioonilised aktid ja põhiseadused lühikommentaaridega / [koostanud ja kommenteerinud Rait Maruste ; kujundanud Endla Toots]
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Teaduste Akadeemia riigiõiguse sihtkapital, 2020 ([Lohkva] : Greif)
Füüsiline kirjeldus
295 lk. : ill. ; 22 cm
ISBN
9789949735419 (köites)
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Reproduktsioon
Elektrooniline reproduktsioon. Tallinn : Eesti Rahvusraamatukogu, 2020
Eesti iseseisvusmanifest (1918)
Eesti Vabariigi põhiseadus (1920)
Vabadussõjalaste põhiseadus (1933)
Eesti Vabariigi põhiseadus (1937)
Eesti Vabariigi põhiseadus (1992)
Tartu rahuleping Eesti ja Venemaa vahel (1920)
Eesti NSV Ülemnõukogu 16. novembri 1988 deklaratsioon Eesti NSV suveräänsusest
Eesti Kongressi 11. märtsi 1990 deklaratsioon seadusliku riigivõimu taastamisest Eesti Vabariigi maa-alal
Eesti NSV Ülemnõukogu 30. märtsi 1990 otsus Eesti riiklikust staatusest
Eesti NSV Ülemnõukogu 8. mai 1990 seadus Eesti sümboolikast
Eesti Vabariigi 16. mai 1990 seadus Eesti valitsemise ajutise korra alustest
Eesti Vabariigi Ülemnõukogu 20. augusti 1991 otsus Eesti riiklikust iseseisvusest
Märksõnad
riigiõigus; õigusajalugu; riikluse ehitamine; iseseisvumine; iseseisvus (pol.); rahvusriik; Eesti; seadused; põhiseadused; õigusaktid; kommentaarid
Teised autorid
Maruste, Rait, 1953-, koostaja
Maruste, Rait, 1953-, kommenteerija
Toots, Endla, 1952-, kujundaja
Kollektiivautorid
Eesti Teaduste Akadeemia. Riigiõiguse sihtkapital
Ühtluspealkiri
Eesti iseseisvusmanifest (1918)
Eesti Vabariigi põhiseadus (1920)
Vabadussõjalaste põhiseadus (1933)
Eesti Vabariigi põhiseadus (1937)
Eesti Vabariigi põhiseadus (1992)
Tartu rahuleping Eesti ja Venemaa vahel (1920)
Eesti NSV Ülemnõukogu 16. novembri 1988 deklaratsioon Eesti NSV suveräänsusest
Eesti Kongressi 11. märtsi 1990 deklaratsioon seadusliku riigivõimu taastamisest Eesti Vabariigi maa-alal
Eesti NSV Ülemnõukogu 30. märtsi 1990 otsus Eesti riiklikust staatusest
Eesti NSV Ülemnõukogu 8. mai 1990 seadus Eesti sümboolikast
Eesti Vabariigi 16. mai 1990 seadus Eesti valitsemise ajutise korra alustest
Eesti Vabariigi Ülemnõukogu 20. augusti 1991 otsus Eesti riiklikust iseseisvusest
UDK
34 (474.2) (094)
342 (474.2) (091)
342 (474.2) (091)
34 (474.2) (094)