logo
Autor
Christie, Agatha, 1890-1976
Pealkiri
Viimane vaimudetund : kakskümmend lugu / Agatha Christie ; inglise keelest tõlkinud Karin Suursalu ... [jt.] ; [toimetanud Valli Voor ; kujundanud Mari Kaljuste]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Varrak, 2020 ([Lohkva] : Greif)
Füüsiline kirjeldus
295 lk. ; 25 cm
ISBN
9789985348833 (köites)
Märkus
Kaanel ka: 100 aastat Agatha Christie lühijutte
Tõlkinud: Maia Planhof, Ilme Rebane, Juhan Habicht
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
inglise; ilukirjandus; jutud
Teised autorid
Suursalu, Karin, 1962-, tõlkija
Planhof, Maia, 1941-, tõlkija
Rebane, Ilme, tõlkija
Habicht, Juhan, 1954-, tõlkija
Voor, Valli, 1959-, toimetaja
Kaljuste, Mari, 1957-, kujundaja
UDK
821.111-32
Originaali pealkiri
The last séance.
Täiendpealkiri
The last séance. Eesti keeles