logo
Pealkiri
Järvamaa kadunud külad : endise Käru valla Ingliste küla / koostaja Tiit Uus ; [toimetaja Reet Piik ; kaanekujundus: Annes Ihoma, kujundus: Tiit Uus, fotod: Heili Burmeister ... jt.]
Ilmumisandmed
[Tamsalu] : Tiit Uus, 2020 ([Paide] : Kuma)
Füüsiline kirjeldus
206 lk. : ill., portr., kaart. ; 25 cm
ISBN
9789949019151 (köites)
Märkus
Tiitellehe pöördel ka: fotod: Urmas Haud, Jaak Haud, Mihkel Haud, Peeter Kaasik, Sirje Kiin, Eha Metsallik, Rein Rehtsalu
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
külad; kodulugu; Ingliste; Lungu; Türi vald; Järvamaa
Teised autorid
Uus, Tiit, 1947-, koostaja
Piik, Reet, toimetaja
Ihoma, Annes, 1960-, kujundaja
Uus, Tiit, 1947-, kujundaja
Burmeister, Heili, fotograaf
Haud, Urmas, 1953-, fotograaf
Haud, Jaak, 1942-, fotograaf
Haud, Mihkel, 1949-, fotograaf
Kaasik, Peeter, 1974-, fotograaf
Kiin, Sirje, 1949-, fotograaf
Metsallik, Eha, fotograaf
Rehtsalu, Rein, fotograaf
UDK
908 (474.2)
908 (474.215)