logo
Pealkiri
Meiu Münt. Must ja punane = Meiu Münt. Black and red / [autorid: fs, Meiu Münt, Peeter Talvistu ; koostaja [ja] tõlge: Peeter Talvistu ; toimetajad: Richard Adang, Anti Saar ; graafiline kujundaja Katrin Nõu ; fotod: Malev Toom]
Ilmumisandmed
Tartu : Tartu Kunstnike Liit, 2020 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
168 lk. : ill. ; 26 cm
ISBN
9789949733071 (köites)
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Rööptekst inglise keeles
Personaalia
Münt, Meiu, 1972-
Märksõnad
eesti; maalikunstnikud; maalikunst; biograafiad; intervjuud; kunstialbumid
Teised autorid
Münt, Meiu, 1972-
Talvistu, Peeter, 1983-
Talvistu, Peeter, 1983-, koostaja
Talvistu, Peeter tõlkija
fs, pseud., 1971-
Adang, Richard, toimetaja
Saar, Anti, 1980-, toimetaja
Nõu, Katrin, 1989-, kujundaja
Toom, Malev, 1953-, fotograaf
UDK
75.07 (474.2) (092)
75.071.1 (474.2) (092) (084)
Rööppealkiri
Meiu Münt. Black and red