logo
Pealkiri
Lapse loovuse hoidmine ja arendamine / koostanud Eda Heinla, [kaasautorid: Viire Sepp, Andra Kütt, Rave Puhm ... jt. ; toimetanud Merle Pindmaa ja Kristi Kingo ; kujundanud Marju Kuusk]
Ilmumisandmed
Tartu : Atlex, c2020
Füüsiline kirjeldus
128 lk. : ill. ; 23 cm
ISBN
9789949492954
Märkus
Tiitellehe pöördel ka: kaasautorid: Marika Kundla, Liina Kolk, Stanislav Nemeržitski
Bibliograafia lk. 122-128
Märksõnad
lapsed; loovus; lapse arendamine; loovusõpetus; loov mõtlemine; andekad lapsed
Teised autorid
Heinla, Eda, 1953-, koostaja
Sepp, Viire, 1955-
Kütt, Andra
Puhm, Rave
Kundla, Marika
Kolk, Liina, 1969-
Nemeržitski, Stanislav, 1982-
Pindmaa, Merle, 1961-, toimetaja
Kingo, Kristi, toimetaja
Kuusk, Marju, kujundaja
UDK
159.922.76 -056.45
159.954 -053.2
37.036
37.037
159.92 -056.4
159.95 -053.2
37.04