logo
Pealkiri
STODOM : tähekombinatsioon, mis muutis Eesti fotograafiat = STODOM : a combination of letters that changed Estonian photography / [koostaja] Tanel Verk ; [artiklid: Hanna Aksalu ... jt. ; sisutoimetajad: Heie Marie Treier, Tanel Verk ; tõlge: Kristopher Rikken ; kujundajad: Eva Krivonogova, Sandra Verk] ; Fotomuuseum
Ilmumisandmed
Tallinn : Tallinna Linnamuuseum, 2020
Füüsiline kirjeldus
145, [1] lk. : ill., portr. ; 31 cm
ISBN
9789949902392 (köites)
Märkus
Tiitellehe vastakleheküljel ka: artiklid: Darja Jefimova, Johanna Jolen Kuzmenko, Anastassia Langinen, Lilian Maasik, Aleksander Metsamärt, Elnara Taidre, Tanel Verk, Johanna Elisabeth Tärno
Sisaldab bibliograafiat
Rööptekst inglise keeles
Personaalia
Suur, Kalju, 1928-2013
Tooming, Peeter, 1939-1997
Dobrovolskaja, Tatjana, 1946-2012
Dobrovolski, Andrei, 1936-
Maran, Rein, 1931-
Mäemets, Boris, 1929-
Puks, Peep, 1940-
Tormis, Tõnu, 1954-
Personaalia/Kollektiiv
STODOM (fotograafide rühmitus)
Märksõnad
eesti; fotokunst; fotograafia; fotograafia ajalugu; fotograafid; kronoloogiad; fotoalbumid
Teised autorid
Verk, Tanel, 1985-, koostaja
Verk, Tanel, 1985-, teksti autor
Verk, Tanel, 1985-, toimetaja
Aksalu, Hanna, teksti autor
Jefimova, Darja, teksti autor
Kuzmenko, Johanna Jolen, teksti autor
Langinen, Anastassia, teksti autor
Maasik, Lilian, teksti autor
Metsamärt, Aleksander, teksti autor
Taidre, Elnara, 1983-, teksti autor
Tärno, Johanna Elisabeth, teksti autor
Treier, Heie, 1963-, toimetaja
Rikken, Kristopher, 1973-, tõlkija
Krivonogova, Eva, 1970-, kujundaja
Verk, Sandra, kujundaja
Kollektiivautorid
Fotomuuseum (Tallinn)
UDK
77 (474.2) (091)
Rööppealkiri
STODOM : a combination of letters that changed Estonian photography