logo
E-väljaanne
Autor
Lauri, Maris, 1966-
Pealkiri
Ühiskonnaõpetuse õpik gümnaasiumile. II osa / Maris Lauri, Heiko Pääbo, René Värk ; [küsimused koostanud Sigrid Abiline ; toimetaja Mirjam Puumeister ; kaardid, skeemid: Heisi Väljak, Mirjam Puumeister ; kujundaja Heisi Väljak]
Editsioon
2., parand. ja täiend. tr
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Maurus, 2019 ([Viljandi] : Print Best)
Füüsiline kirjeldus
232 lk. : ill. ; 25 cm
ISBN
9789949641307
Märkus
Sisaldab bibliograafiat ääremärkustes
Märksõnad
ühiskonnaõpetus; gümnaasiumid; kooliõpikud
Teised autorid
Pääbo, Heiko, 1979-
Värk, René, 1977-
Abiline, Sigrid, 1963-, koostaja
Puumeister, Mirjam, 1987-, toimetaja
Puumeister, Mirjam, 1987-, illustreerija
Väljak, Heisi, 1986-, illustreerija
Väljak, Heisi, 1986-, kujundaja
UDK
3 (075)
3 (075.3)
Ühiskonnaõpetus. II osa : gümnaasiumiõpik