logo
E-väljaanne
TRÜKIFAIL RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/id/nlib-digar:408068
Pealkiri
Valguse toad : Johanna Ilvessalo, Saija Kopone, Anne Tompuri, Sofia Wilkman / [tekst: Marja Sakari ; tõlge ja kujundus: Peeter Talvistu ; toimetaja Anti Saar ; fotod: Axel Antas ... jt.]
Ilmumisandmed
Tartu : Tartu Kunstnike Liit, c2019 ([Tartu] : [Paar])
Füüsiline kirjeldus
[17] lk. koos kaanega : ill. ; 21 cm
Märkus
Esikaane pöördel ka: fotod: Tommi Kähärä, Jussi Tiainen, Titus Verhe, Julia Weckman. - Trükis kaasneb näitusega "Valguse toad" Tartu Kunstimajas 11.04-05.05.2019
Sisaldab bibliograafiat
Rööptekst inglise keeles
Personaalia
Ilvessalo, Johanna, 1964-
Koponen, Saija, 1980-
Tompuri, Anne, 1958-
Wilkman, Sofia, 1956
Personaalia/Üritus
Valguse toad, näitus (2019 : Tartu)
Märksõnad
soome; naiskunstnikud; maalikunst; fotokunst; installatsioon (kunst); kunstinäitused; näitusekataloogid
Teised autorid
Sakari, Marja, teksti autor
Talvistu, Peeter, 1983-, tõlkija
Talvistu, Peeter, 1983-, kujundaja
Saar, Anti, 1980-, toimetaja
Antas, Axel, fotograaf
Kähärä, Tommi, fotograaf
Tiainen, Jussi, fotograaf
Verhe, Titus, fotograaf
Weckman, Julia, fotograaf
Kollektiivautorid
Valguse toad, näitus (2019 : Tartu)
UDK
75 (480) (083)
77.04 (480) (083)
7.038 (480) (083)