logo
E-väljaanne
TRÜKIFAIL RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/id/nlib-digar:392786
Autor
Jopson, Marty
Pealkiri
Toiduteadus : uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme / Marty Jopson ; [tõlkija Kristiina Vind ; toimetaja Marcus Turovski ; kujundaja Liina Valt, illustratsioonid: Emma McGowan]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Postimees Kirjastus, 2019 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
183 lk. : ill. ; 21 cm
ISBN
9789949669035
Märkus
Sisaldab registrit
Märksõnad
toiduained; toiduainete töötlemine; toiduvalmistamine; toiduainetööstus; toiduainetetehnoloogia; toiduainetekeemia
Teised autorid
Vind, Kristiina, 1990-, tõlkija
Turovski, Marcus, 1984-, toimetaja
Valt, Liina, 1982-, kujundaja
McGowan, Emma, illustreerija
UDK
663
664
613.2
Originaali pealkiri
The science of food : an exploration of what we eat and how we cook.
Täiendpealkiri
The science of food : an exploration of what we eat and how we cook. Eesti keeles