logo
Autor
Kaleda, Aleksei, 1988-
Pealkiri
Functional analysis of ice-binding proteins and practical application in ice cream = Jääga seonduvate valkude funktsionaalne analüüs ja kasutamine jäätises / Aleksei Kaleda ; supervisors Katrin Laos, Ido Braslavsky ; Tallinn University of Technology, School of Engineering, Department of Materials and Environmental Technology
Ilmumisandmed
Tallinn : TTÜ Press, 2018 (Tallinn : Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastuse trükikoda)
Füüsiline kirjeldus
130 lk. : ill. ; 25 cm
Seeria pealkiri
Tallinn University of Technology. Doctoral thesis = Tallinna Tehnikaülikool. Doktoritöö, ISSN 2585-6898 ; 67/2018
Tallinna Tehnikaülikool. Doktoritöö, ISSN 2585-6898 ; 2018, 67
ISBN
9789949833474
Märkus
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2018
Autori publikatsioonide nimekiri lk. 7-8. - Bibliograafia lk. 49-58
Kokkuvõte eesti keeles
Täiendav kandja
Ilmunud ka võrguväljaandena
Märksõnad
valgud; analüüs; kasutamine; jäätis; tekstuur; säilivus; dissertatsioonid; jääga seonduvad valgud
Teised autorid
Laos, Katrin, 1976-, juhendaja
Braslavsky, Ido, juhendaja
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool. Inseneriteaduskond
Tallinna Tehnikaülikool. Materjali- ja keskkonnatehnoloogia instituut
UDK
577 (043)
663.6 (043)
Rööppealkiri
Jääga seonduvate valkude funktsionaalne analüüs ja kasutamine jäätises
Teine kandja
Functional analysis of ice-binding proteins and practical application in ice cream (võrguteavik). 9789949833481 (pdf)