logo
E-väljaanne
TÄISTEKST RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/id/nlib-digar:331961
Autor
Elias, Priit, 1941-
Pealkiri
Juustude soolamine ja soola mõju kvaliteedile / [tekst ja fotod:] Priit Elias ; [kujundanud Lii Ranniku]
Ilmumisandmed
Tartu : BioCC, 2017 ([Vahi] : Ecoprint)
Füüsiline kirjeldus
24 lk. : ill. ; 30 cm
ISBN
9789949882380
Märkus
Bibliograafia lk. 23-24
Täiendav kandja
Ilmunud ka võrguväljaandena
Reproduktsioon
Elektrooniline reproduktsioon. Tallinn : Eesti Rahvusraamatukogu, 2018
Märksõnad
juust; valmistamine; juustutööstus; sool; soolamine (toit); toidukvaliteet; toiduainetetehnoloogia
Teised autorid
Elias, Priit, 1941-, fotograaf
Ranniku, Lii, kujundaja
UDK
637
637.3
637.338.4
Teine kandja
Juustude soolamine ja soola mõju kvaliteedile (võrguteavik). 9789949882397