logo
E-väljaanne
Autor
Bukowski, Charles, 1920-1994
Pealkiri
Ikkagi on tore olla Bukowski / Charles Bukowski ; koostanud Carolina Pihelgas, Anna-Magdaleena Kangro ja Hasso Krull ; inglise keelest tõlkinud Sveta Grigorjeva ... [jt. ; toimetanud Carolina Pihelgas ja Hasso Krull ; kujundanud Maris Kaskmann]
Ilmumisandmed
Tartu : Kaksikhammas, 2017 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
455 lk. ; 24 cm
ISBN
9789949999118
Märkus
Tiitellehel ka: inglise keelest tõlkinud: Kristjan Haljak, Anna-Magdaleena Kangro, Maarja Kangro, Mart Kangur, Jüri Kolk, Hasso Krull, Kalju Kruusa, Margus Ott ... [jt.]
Sisaldab bibliograafiat ja registreid
Personaalia
Bukowski, Charles, 1920-1994
Märksõnad
ameerika; ilukirjandus; luuletused
Teised autorid
Krull, Hasso, 1964-, koostaja
Krull, Hasso, 1964-, tõlkija
Krull, Hasso, 1964-, toimetaja
Pihelgas, Carolina, 1986-, koostaja
Pihelgas, Carolina, 1986-, toimetaja
Kangro, Anna-Magdaleena, 1979-, koostaja
Kangro, Anna-Magdaleena, 1979-, tõlkija
Haljak, Kristjan, 1990-, tõlkija
Kangro, Maarja, 1973-, tõlkija
Kangur, Mart, 1971-, tõlkija
Kolk, Jüri, 1972-, tõlkija
Kruusa, Kalju, pseud., 1973-, tõlkija
Ott, Margus, 1975-, tõlkija
Kaskmann, Maris, 1978-, kujundaja
UDK
821.111 (73)-1