logo
Autor
Tendzin Gjatsho, dalai-laama, 1935-
Pealkiri
Meditatsiooni süda : avastamas sisimat teadlikkust : Patrul Rinpotše teose "Kolm võtit, mis läbistavad olemuse" kommentaarid / Dalai-laama ; kirja pannud suuliste õpetuste põhjal Jeffrey Hopkins ; tõlkija Enn Puskar ; [toimetanud Kaire Puumets-Sõber ; kaane kujundanud Pärtel Eelma]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Suur Puu, c2017 ([Saku] : Rebellis)
Füüsiline kirjeldus
158 lk. ; 21 cm
ISBN
9789949991716
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Täiendav kandja
Ilmunud ka võrguväljaandena
Personaalia
Patrul, Rinpoche, 1808-1887. Kolm võtit, mis läbistavad olemuse
Märksõnad
budism; meditatsioon; vaimne areng; introspektsioon; Tiibet; kommentaarid; nõuanded
Teised autorid
Hopkins, Jeffrey, 1940-
Puskar, Enn, 1944-, tõlkija
Puumets-Sõber, Kaire, 1960-, toimetaja
Eelma, Pärtel, 1975-, kujundaja
UDK
24 (515) (049)
294.321.4 (515) (049.3)
Originaali pealkiri
The heart of meditation : discovering innermost awareness.
Täiendpealkiri
The heart of meditation : discovering innermost awareness. Eesti keeles
Teine kandja
Meditatsiooni süda : avastamas sisimat teadlikkust (võrguteavik). 9789949991723