logo
Autor
Bahovski, Erkki, 1970-
Pealkiri
Valgus ja varjud : 20. sajand ajaloos : 9. klassi lähiajaloo õpik / Erkki Bahovski, Milvi Martina Piir ; [toimetajad: Kärt Jänes-Kapp, Mall Põldmäe ; kujundus ja illustratsioonid: Kalle Toompere]
Ilmumisandmed
Tallinn : Koolibri, 2016 ([Lohkva] : [Greif])
Füüsiline kirjeldus
181, [3] lk. : ill., portr. ; 28 cm
ISBN
9789985033661
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
ajalugu; lähiajalugu; 9. klass; 20. saj; kooliõpikud
Teised autorid
Piir, Milvi Martina, 1971-
Jänes-Kapp, Kärt, 1960-2015, toimetaja
Põldmäe, Mall, 1950-, toimetaja
Toompere, Kalle, 1958-, illustreerija
Toompere, Kalle, 1958-, kujundaja
UDK
94 "19" (075.2)
94 "19" (075)