logo
Pealkiri
Muusikaõpetuse didaktika [Võrguteavik] : valik artikleid / koostanud Kristi Kiilu, Anu Sepp ; [noodigraafika Riho Ridbeck ; kujundaja Lemmi Kuulberg]
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia, 2014
Füüsiline kirjeldus
1 e-raamat
Faili tüübi märkus
E-raamat (3,19 MB, pdf, 240 lk.)
Märkus
Pealkiri võetud tiitelkuvalt (kirjeldatud 24.08.2015)
Bibliograafia artiklite lõpus
Ilmunud trükisena: Tallinn : Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia, 2014. 978-9949-9458-3-2
Personaalia
Päts, Riho, 1899-1977
Kaljuste, Heino, 1925-1989
Kodály, Zoltán, 1882-1967
Orff, Carl, 1895-1982
Jaques-Dalcroze, Émile, pseud., 1865-1950
Suzuki, Shinichi, 1898-1998
Märksõnad
muusikaõpetus; didaktika; muusikapedagoogika; muusikapedagoogid; üldhariduskoolid; koolimuusika; õpetamise metoodika; Kodály metoodika; Orffi metoodika; Suzuki metoodika; artiklikogumikud; e-raamatud
Teised autorid
Kiilu, Kristi, 1974-, koostaja
Sepp, Anu, 1963-, koostaja
Ridbeck, Riho, 1950-, noodigraafik
Kuulberg, Lemmi, 1956-, kujundaja
UDK
78.071.5 (082) (0.034)
78.071.5 (474.2) (082) (0.034)
37.016 :78 (082) (0.034)
Teine kandja
Muusikaõpetuse didaktika. 9789949945832