logo
Pealkiri
Igauņu-latviešu vārdnīca / Latviešu valodas aģentūra ; sastādītāji: Valts Ernštreits, Marika Muzikante, Maima Grīnberga ; atbildīgais redaktors Valts Ernštreits ; [literārās redaktores Gunta Kļava (latviešu valoda), Kertu Kibermane (igauņu valoda) ; vāka dizains Anna Kārma] = Eesti-läti sõnaraamat / Läti keele agentuur ; koostajad: Valts Ernštreits, Marika Muzikante, Maima Grīnberga ; vastutav toimetaja Valts Ernštreits ; [keelelised toimetajad Gunta Kļava (läti keel), Kerttu Kibbermann (eesti keel) ; kaanekujundus Anna Kaarma]
Ilmumisandmed
Rīga ; Tallinn : Eesti Keele Sihtasutus, 2015 ([Tallinn] : Pakett)
Füüsiline kirjeldus
1096 lk. ; 25 cm
ISBN
9789985796269 (köites)
Märkus
Bibliograafia lk. 18
Märksõnad
eesti keel; läti keel; sõnaraamatud
Teised autorid
Ernštreit, Valt, 1974-, koostaja
Muzikante, Marika, koostaja
Grīnberga, Maima, 1969-, koostaja
Ernštreit, Valt, 1974-, toimetaja
Kļava, Gunta, 1981-, toimetaja
Kibbermann, Kerttu, 1986-, toimetaja
Kaarma, Anna, 1992-, kujundaja
Kollektiivautorid
Läti keele agentuur
UDK
811.511.113'374.822
811.174'374.822
Rööppealkiri
Eesti-läti sõnaraamat