logo
E-väljaanne
TÄISTEKST TTÜ raamatukogu digikogus http://digi.lib.ttu.ee/i/?1824
Autor
Viiard, Ene, 1985-
Pealkiri
Diversity and stability of lactic acid bacteria during rye sourdough propagation = Piimhappebakterite mitmekesisus ja stabiilsus rukkileivajuuretise uuendamisel / Ene Viiard ; [supervisor Inga Sarand]
Ilmumisandmed
Tallinn : TUT Press, 2014 (Tallinn : Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastuse trükikoda)
Füüsiline kirjeldus
156 lk. : ill. ; 25 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused ; 181
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 181
ISBN
9789949237050
9789949237067 (pdf)
Märkus
ISSN 1406-4723
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2014
Autori publikatsioonid lk. 9. - Bibliograafia lk. 57-62
Kokkuvõte eesti keeles
Täiendav kandja
Kättesaadav ka võrguteavikuna
Märksõnad
piimhappebakterid; rukkileib; juuretis; fermentatsioon; pagaritööstus; Eesti; dissertatsioonid
Teised autorid
Sarand, Inga, 1966-, juhendaja
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
579.864 (474.2) (043)
579.67 (474.2) (043)
664.66 (474.2) (043)
Rööppealkiri
Piimhappebakterite mitmekesisus ja stabiilsus rukkileivajuuretise uuendamisel