logo
Autor
Kesküla, Kalev, 1959-2010
Pealkiri
Suur veinijuht : Kalev Kesküla uuendatud veinileksikon / Kalev Kesküla, Kadri Kroon, Siiri Kirikal ; [joonistused: Heiki Ernits, kaardid: Kristel Kaerma ; kujundaja Enno Piir ; kaanefoto: Vallo Kruuser]
Ilmumisandmed
[Tallinn : Eesti Ekspressi Raamat], c2014 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
553, [23] lk. : ill. ; 24 cm
Seeria pealkiri
"Eesti Ekspress" raamat
ISBN
9789949538522 (köites)
Märkus
Sisaldab bibliograafiat ja registreid
Märksõnad
veinitööstus; vein; sordid; teatmikud
Teised autorid
Kroon, Kadri, 1971-
Kirikal, Siiri, 1966-
Ernits, Heiki, 1953-, illustreerija
Kaerma, Kristel, 1962-, illustreerija
Piir, Enno, 1970-, kujundaja
Kruuser, Vallo, 1968-, fotograaf
UDK
663.2 (035)