logo
Autor
Blossfeldt, Marika, 1958-
Pealkiri
Looduslik toit : ehe ja tervendav / Marika Blossfeldt ; [tõlge eesti keelde: Joonas Orav ; eestikeelse teksti toimetaja Terje Metsavas, ingliskeelse algteksti toimetaja Paulette Schneider, retseptide toimetaja Tiina Lebane ; joonised: Kristel Viksi, akvarellid: Marika Blossfeldt ; kujundus: Külli Kuusik, Marika Blossfeldt ; fotograaf Hele-Mai Alamaa]
Ilmumisandmed
[Kelvingi (Harjumaa) : Essential Nourishment], c2014 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
335 lk. : ill. ; 26 cm
ISBN
9789949339273
Märkus
Sisaldab bibliograafiat ja registrit
Märksõnad
toitumine; tervislik toitumine; toiduained; tervislik eluviis; kokaraamatud
Teised autorid
Orav, Joonas, 1988-, tõlkija
Metsavas, Terje, 1964-, toimetaja
Schneider, Paulette, toimetaja
Lebane, Tiina, 1964-, toimetaja
Viksi, Kristel, illustreerija
Blossfeldt, Marika, 1958-, illustreerija
Kuusik, Külli, 1974-, kujundaja
Blossfeldt, Marika, 1958-, kujundaja
Alamaa, Hele-Mai, 1974-, fotograaf
UDK
641.55 (083.12)
613.2