logo
Autor
Bobõlski, Reet, 1974-
Pealkiri
Peegel 2 : 8. klassi eesti keele õpik / Reet Bobõlski, Helin Puksand ; [toimetaja Margit Ross ; joonistused: Aivar Juhanson ... jt. ; kujundaja Endla Toots]
Editsioon
3., parand. tr
Ilmumisandmed
Tallinn : Koolibri, c2014 ([Lohkva] : Greif)
Füüsiline kirjeldus
136 lk. : ill. ; 28 cm
ISBN
9789985033548
Märkus
Esikaane pöördel ka: joonistused: Harri Jürgens, Rein Lauks, Kirke Volmer
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
eesti keel; emakeel; 8. klass; kooliõpikud
Teised autorid
Puksand, Helin, 1970-
Ross, Margit, 1967-, toimetaja
Juhanson, Aivar, 1962-, illustreerija
Jürgens, Harry, 1949-, illustreerija
Lauks, Rein, 1945-2019, illustreerija
Volmer, Kirke, illustreerija
Toots, Endla, 1952-, kujundaja
UDK
811.511.113 (075.2)