logo
E-väljaanne
TÄISTEKST TTÜ raamatukogu digikogus http://digi.lib.ttu.ee/i/?942
Autor
Stulova, Irina, 1978-
Pealkiri
The effects of milk composition and treatment on the growth of Lactic acid bacteria = Piima koostise ja töötlemise mõju piimhappebakterite kasvule / Irina Stulova ; [supervisor: Raivo Vilu ; Tallinn University of Technology, Faculty of Science, Department of Chemistry]
Ilmumisandmed
Tallinn : TUT Press, 2013 (Tallinn : Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastuse trükikoda)
Füüsiline kirjeldus
142 lk. : ill. ; 25 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 160
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 160
ISBN
9789949235438
9789949235445 (pdf)
Märkus
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool 2013
Autori publikatsioonid lk. 7-11. - Bibliograafia lk. 76-85
Kokkuvõte eesti keeles
Täiendav kandja
Kättesaadav ka võrguteavikuna
Märksõnad
piim; piimhappebakterid; kasvukiirus; piimatootmine; bakterid; mikroobikasv; mikrokalorimeetria; dissertatsioonid
Teised autorid
Vilu, Raivo, 1945-, juhendaja
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool. Matemaatika-loodusteaduskond
Tallinna Tehnikaülikool. Keemiainstituut
UDK
579.864 (043)
Rööppealkiri
Piima koostise ja töötlemise mõju piimhappebakterite kasvule