E-väljaanne
TÄISTEKST TTÜ raamatukogu digikogus http://digi.lib.ttu.ee/i/?805
TÄISTEKST RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/arhiiv/nlib-digar:268948
TÄISTEKST RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/arhiiv/nlib-digar:268948
- Autor
- Mihhalevski, Anna, 1976-
- Pealkiri
- Rye sourdough fermentation and bread stability = Rukkitaigna hapendamine ja leiva vananemine / Anna Mihhalevski ; [supervisor Toomas Paalme]
- Ilmumisandmed
- Tallinn : TUT Press, 2012
- Füüsiline kirjeldus
- 176 lk. : ill. ; 25 cm
- Seeria pealkiri
- Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 142
- Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 142
- ISBN
- 9789949233779
9789949233786 (pdf) - Märkus
- Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2012
Autori publikatsioonid lk. xi. - Bibliograafia lk. 63-72
Kokkuvõte eesti keeles - Täiendav kandja
- Kättesaadav ka võrguteavikuna
- Märksõnad
- organoleptiline hindamine; kvaliteet; säilitamine (toit.); kalorimeetria; kiudained; vitamiinid; juuretis; rukkileib; võrguväljaanded; dissertatsioonid
- Teised autorid
- Paalme, Toomas, 1951-, juhendaja
- Kollektiivautorid
- Tallinna Tehnikaülikool
- UDK
- 664.662 (043) (0.034)
- Rööppealkiri
- Rukkitaigna hapendamine ja leiva vananemine
Rahvusbibliograafia
RB väljaanded