logo
E-väljaanne
TÄISTEKST TTÜ raamatukogu digikogus http://digi.lib.ttu.ee/i/?805
TÄISTEKST RR arhiivis DIGAR http://www.digar.ee/arhiiv/nlib-digar:268948
Autor
Mihhalevski, Anna, 1976-
Pealkiri
Rye sourdough fermentation and bread stability = Rukkitaigna hapendamine ja leiva vananemine / Anna Mihhalevski ; [supervisor Toomas Paalme]
Ilmumisandmed
Tallinn : TUT Press, 2012
Füüsiline kirjeldus
176 lk. : ill. ; 25 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 142
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 142
ISBN
9789949233779
9789949233786 (pdf)
Märkus
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2012
Autori publikatsioonid lk. xi. - Bibliograafia lk. 63-72
Kokkuvõte eesti keeles
Täiendav kandja
Kättesaadav ka võrguteavikuna
Märksõnad
organoleptiline hindamine; kvaliteet; säilitamine (toit.); kalorimeetria; kiudained; vitamiinid; juuretis; rukkileib; võrguväljaanded; dissertatsioonid
Teised autorid
Paalme, Toomas, 1951-, juhendaja
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
664.662 (043) (0.034)
Rööppealkiri
Rukkitaigna hapendamine ja leiva vananemine