E-väljaanne
TÄISTEKST TTÜ raamatukogu digikogus http://digi.lib.ttu.ee/i/?821
- Autor
- Kazarjan, Aram, 1983-
- Pealkiri
- Development and production of extruded food and feed products containing probiotic microorganisms = Probiootilisi mikroorganisme sisaldavate ekstrudeeritud toiduainete ja loomasöötade tootmistehnoloogia väljatöötamine ja rakendamine / Aram Kazarjan
- Ilmumisandmed
- Tallinn : TUT Press, 2012 (Tallinn : TTÜ trükikoda)
- Füüsiline kirjeldus
- 139 lk. : ill. ; 25 cm
- Seeria pealkiri
- Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 147
- Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 147
- ISBN
- 9789949234196
9789949234202 (pdf) - Märkus
- Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2012
Autori publikatsioonid lk. 9. - Bibliograafia lk. 61-64
Kokkuvõte eesti keeles - Täiendav kandja
- Kättesaadav ka võrguteavikuna
- Märksõnad
- probiootikumid; bakterid; toidumikrobioloogia; toiduained; söödad; toiduainetööstus; tootmistehnoloogia; dissertatsioonid
- Kollektiivautorid
- Tallinna Tehnikaülikool
- UDK
- 579.67 (043)
663/664 :579.67 (043) - Rööppealkiri
- Probiootilisi mikroorganisme sisaldavate ekstrudeeritud toiduainete ja loomasöötade tootmistehnoloogia väljatöötamine ja rakendamine
Rahvusbibliograafia
RB väljaanded