logo
E-väljaanne
TÄISTEKST TTÜ raamatukogu digikogus http://digi.lib.ttu.ee/i/?821
Autor
Kazarjan, Aram, 1983-
Pealkiri
Development and production of extruded food and feed products containing probiotic microorganisms = Probiootilisi mikroorganisme sisaldavate ekstrudeeritud toiduainete ja loomasöötade tootmistehnoloogia väljatöötamine ja rakendamine / Aram Kazarjan
Ilmumisandmed
Tallinn : TUT Press, 2012 (Tallinn : TTÜ trükikoda)
Füüsiline kirjeldus
139 lk. : ill. ; 25 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 147
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 147
ISBN
9789949234196
9789949234202 (pdf)
Märkus
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2012
Autori publikatsioonid lk. 9. - Bibliograafia lk. 61-64
Kokkuvõte eesti keeles
Täiendav kandja
Kättesaadav ka võrguteavikuna
Märksõnad
probiootikumid; bakterid; toidumikrobioloogia; toiduained; söödad; toiduainetööstus; tootmistehnoloogia; dissertatsioonid
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
579.67 (043)
663/664 :579.67 (043)
Rööppealkiri
Probiootilisi mikroorganisme sisaldavate ekstrudeeritud toiduainete ja loomasöötade tootmistehnoloogia väljatöötamine ja rakendamine