logo
Autor
Blossfeldt, Marika, 1958-
Pealkiri
Looduslik toit. Täisväärtuslik elu : loomuliku toitumise põhimõtted : 87 terviktoidu retsepti : leidke tasakaal, elujõud ja elurõõm teadliku toitumise, kehalise aktiivsuse, eneseteostuse, harmooniliste suhete ja hingerahu kaudu / Marika Blossfeldt ; [tõlge: Anne Veskimeister ; ingliskeelse algteksti toimetaja Paulette Schneider, eestikeelse teksti toimetaja Ülle Kiivet ; joonistused ja akvarellid: Marika Blossfeldt ; kujundus: Krista Saare, Marika Blossfeldt ; fotograaf Jaan Heinmaa]
Editsioon
2., parand. ja täiend. tr
Ilmumisandmed
[Kelvingi (Harjumaa)] : Essential Nourishment, 2012 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
303 lk. : ill. ; 26 cm
ISBN
9789949306480
Märkus
Sisaldab bibliograafiat ja registrit
Märksõnad
toitumine; tervislik toitumine; toiduained; tervislik eluviis; kokaraamatud
Teised autorid
Veskimeister, Anne, 1960-, tõlkija
Schneider, Paulette, toimetaja
Kiivet, Ülle, toimetaja
Blossfeldt, Marika, 1958-, illustreerija
Saare, Krista, 1952-, kujundaja
Blossfeldt, Marika, 1958-, kujundaja
Heinmaa, Jaan, 1967-, fotograaf
UDK
641.55 (083.12)
613.2
Variantpealkiri
Täisväärtuslik elu : loomuliku toitumise põhimõtted : 87 terviktoidu retsepti : leidke tasakaal, elujõud ja elurõõm teadliku toitumise, kehalise aktiivsuse, eneseteostuse, harmooniliste suhete ja hingerahu kaudu