E-väljaanne
TÄISTEKST TTÜ raamatukogu digikogus http://digi.lib.ttu.ee/i/?642
- Autor
- Koppel, Kadri, 1980-
- Pealkiri
- Food category appraisal using sensory methods = Toidukategooriate väärindamine, kasutades sensoorseid meetodeid / Kadri Koppel
- Ilmumisandmed
- Tallinn : Tallinn University of Technology Press, 2011 ([Tallinn : Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastuse trükikoda])
- Füüsiline kirjeldus
- 166 lk. : ill. ; 26 cm
- Seeria pealkiri
- Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 120
- Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 120
- ISBN
- 9789949232093
9789949232109 (pdf) - Märkus
- Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2011
Autori publikatsioonid lk. 7-8. - Bibliograafia lk. 55-64
Kokkuvõte eesti keeles - Täiendav kandja
- Kättesaadav ka võrguteavikuna
- Märksõnad
- võrdlevuuringud; toote-uuringud; organoleptiline hindamine; juust; keedised; mahlad; toidud; Euroopa Liidu maad; Eesti; dissertatsioonid
- Kollektiivautorid
- Tallinna Tehnikaülikool
- UDK
- 641.1 (474.2) (043)
- Rööppealkiri
- Toidukategooriate väärindamine, kasutades sensoorseid meetodeid
Rahvusbibliograafia
RB väljaanded