logo
E-väljaanne
TÄISTEKST TTÜ raamatukogu digikogus http://digi.lib.ttu.ee/i/?642
Autor
Koppel, Kadri, 1980-
Pealkiri
Food category appraisal using sensory methods = Toidukategooriate väärindamine, kasutades sensoorseid meetodeid / Kadri Koppel
Ilmumisandmed
Tallinn : Tallinn University of Technology Press, 2011 ([Tallinn : Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastuse trükikoda])
Füüsiline kirjeldus
166 lk. : ill. ; 26 cm
Seeria pealkiri
Theses of Tallinn University of Technology. B, Thesis on natural and exact sciences = [Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad]. B, Loodus- ja täppisteadused, ISSN 1406-4723 ; 120
Tallinna Tehnikaülikooli väitekirjad. B, ISSN 1406-4723 ; 120
ISBN
9789949232093
9789949232109 (pdf)
Märkus
Doktoritöö: Tallinna Tehnikaülikool, 2011
Autori publikatsioonid lk. 7-8. - Bibliograafia lk. 55-64
Kokkuvõte eesti keeles
Täiendav kandja
Kättesaadav ka võrguteavikuna
Märksõnad
võrdlevuuringud; toote-uuringud; organoleptiline hindamine; juust; keedised; mahlad; toidud; Euroopa Liidu maad; Eesti; dissertatsioonid
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool
UDK
641.1 (474.2) (043)
Rööppealkiri
Toidukategooriate väärindamine, kasutades sensoorseid meetodeid