logo
Pealkiri
FotoKunst : Dieter Appelt, Anna ja Bernhard Blume, Thomas Florschuetz, Jürgen Klauke, Astrid Klein, Sigmar Polke, Klaus Rinke, Katharina Sieverding : [fotonäitus Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tartu Kunstimuuseumis 10.05.2011-05.06.2011 : kataloog / tekstid kunstnike kohta: Wulf Herzogenrath, Gabriele Muschter ; tõlkinud Riina-Ingel Keskpaik ; biograafiad ja kirjanduse loetelud: Gabriele Muschter]
Ilmumisandmed
Tartu : Tartu Saksa Kultuuri Instituut, [2011] (Tartu : Tartu Ülikooli Kirjastuse trükikoda)
Füüsiline kirjeldus
[26] lk. koos kaanega ; 30 cm
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Personaalia
Appelt, Dieter, 1935-
Blume, Anna, 1937-
Blume, Bernhard Johannes, 1937-2011
Florschuetz, Thomas, 1957-
Klauke, Jürgen, 1943-
Klein, Astrid, 1951-
Polke, Sigmar, 1941-2010
Rinke, Klaus, 1939-
Sieverding, Katharina, 1944-
Märksõnad
saksa; fotograafid; kunstnikud; fotokunst; fotonäitused; näitusekataloogid; biograafiad
Teised autorid
Herzogenrath, Wulf, 1944-, teksti autor
Muschter, Gabriele, teksti autor
Keskpaik, Ingel, 1987-, tõlkija
Muschter, Gabriele, koostaja
Kollektiivautorid
FotoKunst. Saksa foto, näitus (2011 : Tartu)
UDK
77.04 (430) (083.824)
77 (430) (092) (083.824)