logo
Pealkiri
Uurimusi 1940. aastate eesti kirjandusest / Tallinna Ülikool, eesti keele ja kultuuri instituudi kirjandusteaduse osakond ; koostanud Anneli Kõvamees ja Piret Viires ; toimetanud Anneli Kõvamees ; [eessõna: Sirje Olesk, Piret Viires ; kujundus: Kersti Tormis]
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Keele Sihtasutus, 2011 ([Tallinn : Pakett])
Füüsiline kirjeldus
183 lk. : ill. ; 21 cm
ISBN
9789985794548
Märkus
Bibliograafia artiklite lõpus
Märksõnad
eesti; kirjandusajalugu; kirjandusteadus; 1940-ndad; artiklikogumikud
Teised autorid
Kõvamees, Anneli, 1979-, koostaja
Viires, Piret, 1963-, koostaja
Kõvamees, Anneli, 1979-, toimetaja
Olesk, Sirje, 1954-, eessõna autor
Viires, Piret, 1963-, eessõna autor
Tormis, Kersti, 1954-, kujundaja
Kollektiivautorid
Tallinna Ülikool. Kirjandusteaduse osakond
UDK
821.511.113.09 (082)