logo
Autor
Bobõlski, Reet, 1974-
Pealkiri
Peegel 1 : 7. klassi eesti keele õpik / Reet Bobõlski, Helin Puksand ; [toimetaja Margit Ross ; joonistused: Meelis Arulepp ... jt. ; kujundaja Endla Toots]
Editsioon
2., parand. tr
Ilmumisandmed
Tallinn : Koolibri, 2011 ([Lohkva (Tartumaa) : Greif])
Füüsiline kirjeldus
128, [1] lk. koos kaanega : ill., portr. ; 28 cm
ISBN
9789985027615
Märkus
Esikaane siseküljel ka: joonistused: Rein Lauks, Natalja Litvinova, Kristina Reineller, Urmas Viik
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
eesti keel; emakeel; 7. klass; kooliõpikud
Teised autorid
Puksand, Helin, 1970-
Ross, Margit, 1967-, toimetaja
Arulepp, Meelis, 1965-, illustreerija
Lauks, Rein, 1945-2019, illustreerija
Litvinova, Natalja, 1951-, illustreerija
Reineller, Kristina, 1969-, illustreerija
Viik, Urmas, 1961-, illustreerija
Toots, Endla, 1952-, kujundaja
UDK
811.511.113 (075.2)