logo
Pealkiri
Kōkyō Hatanaka. Aasia minu südames : Jaapani klassikaline maal nihonga : [näitus Adamson-Ericu muuseumis 27.08-01.11.2009] : näituse kataloog / [koostajad Kersti Koll, Taimi Paves ; jaapani keelest tõlkinud ja tekstid koostanud Taimi Paves ; toimetaja Kersti Koll ; kujundaja Tiit Jürna]
Ilmumisandmed
Tallinn : [Eesti Kunstimuuseum], Adamson-Ericu muuseum, 2009 ([Tallinn] : Printon)
Füüsiline kirjeldus
[84] lk. : ill., portr. ; 24 cm
ISBN
9789985992784
Märkus
Kaanel pealkiri märkimata
Sisaldab bibliograafiat
Personaalia
Hatanaka, Kōkyō, 1947-
Märksõnad
jaapani; kunstnikud; maalikunst; nihonga; näitusekataloogid; biograafiad
Teised autorid
Koll, Kersti, 1961-, koostaja
Koll, Kersti, 1961-, toimetaja
Paves, Taimi, 1962-, koostaja
Paves, Taimi, 1962-, tõlkija
Paves, Taimi, 1962-, teksti autor
Jürna, Tiit, 1953-, kujundaja
Kollektiivautorid
Kōkyō Hatanaka. Aasia minu südames : Jaapani klassikaline maal nihonga, näitus (2009 : Tallinn)
UDK
75.071.1 (520) (083.824)
Variantpealkiri
Aasia minu südames : Jaapani klassikaline maal nihonga