logo
Autor
Tammar, Ants, 1952-
Pealkiri
Aastad ja inimesed : kirjad kaasteelistele / Ants Tammar ; kirjadele vastasid Ester Laos, Õie Orulaid, Meelis Luks ; [eessõna: Tõnis Tõnisson ; kujundus: Katrin Mürk ; kaaned kujundanud Ado Tuuga ; kolme portreefoto autor Arvo Kuldkepp]
Ilmumisandmed
Rapla : Rapla Maavalitsus : Nädaline, 2008 ([Saku] : Rebellis)
Füüsiline kirjeldus
248 lk. : ill., portr. ; 22 cm
Märkus
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
sotsiaalhoolekanne; sotsiaaltöö; sotsiaaltöötajad; Raplamaa; mälestused; kirjad
Teised autorid
Laos, Ester, 1931-
Orulaid, Õie, 1947-
Luks, Meelis, 1968-
Tõnisson, Tõnis, 1945-, toimetaja
Mürk, Katrin, 1963-, kujundaja
Tuuga, Ado, 1953-, kujundaja
Kuldkepp, Arvo, fotograaf
UDK
364.442.2 (474.215) (044)