logo
Pealkiri
Maitsvad vene road / koostanud Aleksandr Muraškin ; [vene keelest tõlkinud Jaak Kaljumäe ; toimetanud Ruth Laane ja Sirje Laidre ; kujundanud Kersti Tormis ; fotod: Heiki Looman ja Kersti Tormis]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Valgus, c2008 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
143 lk. : ill. ; 23 cm
ISBN
9789985682319 (köites)
Märkus
Tõlgitud käsikirjast
Sisaldab bibliograafiat ja registrit
Märksõnad
rahvustoidud; Venemaa; kokaraamatud
Teised autorid
Looman, Heiki, 1957-, fotograaf
Tormis, Kersti, 1954-, fotograaf
Tormis, Kersti, 1954-, kujundaja
Laidre, Sirje, 1952-, toimetaja
Laane, Ruth, 1938-, toimetaja
Kaljumäe, Jaak, tõlkija
Muraškin, Aleksandr, koostaja
UDK
641.568 (470) (083.12)