logo
Pealkiri
Õpetajailt õpetajale / Ühiskondlik Pedagoogika Uurimise Instituut ; [koostajad Helle-Mall Kadajas ... jt. ; kujundaja Heino Heinlo]
Ilmumisandmed
Tallinn : Ühiskondlik Pedagoogika Uurimise Instituut, 2008 ([Põltsamaa] : Vali Press)
Füüsiline kirjeldus
305 lk. : ill. ; 21 cm
Seeria pealkiri
Eesti pedagoogika ja kool, ISSN 1736-7700 ; 59
Märkus
Tiitellehe pöördel ka: koostajad Inger Kraav, Viivi Maansoo, Aivo Saar, Inge Unt
Kaanel ainult seeriapealkiri
Bibliograafia artiklite lõpus
Märksõnad
pedagoogika; didaktika; haridusuuringud; Eesti; artiklikogumikud
Teised autorid
Kraav, Inger, 1941-, koostaja
Saar, Aivo, 1937-, koostaja
Unt, Inge, 1928-, koostaja
Kadajas, Helle-Mall, 1943-, koostaja
Rannap, Heino, 1927-, koostaja
Rannap, Heino, 1927-, kujundaja
Maanso, Viivi, 1929-, koostaja
Kollektiivautorid
Ühiskondlik Pedagoogika Uurimise Instituut
UDK
37.01 (474.2) (082)