logo
Pealkiri
Action plan for the conservation management of bats 2005-2009 / Estonian Theriological Society ; developed by Matti Masing, Vello Keppart and Lauri Lutsar ; editors K. Lotman ... [et al. ; kaanefoto: Lauri Lutsar]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Estonian Theriological Society, 2008 ([Tallinn : Folger Art])
Füüsiline kirjeldus
64 lk. : ill. ; 21 cm
Seeria pealkiri
Eesti ulukid, ISSN 1406-9075 ; nr. 10A
Estonian game ; no. 10A
Märkus
Tiitellehel ka: editors U. Timm, T. Randla, A. Lotman
Bibliograafia lk. 62-64
Märksõnad
nahkhiirlased; levik (biol.); loomastikukaitse; Eesti; 2000-ndad; tegevuskavad
Teised autorid
Masing, Matti, 1953-, koostaja
Keppart, Vello, 1952-, koostaja
Lutsar, Lauri, 1969-, koostaja
Lutsar, Lauri, 1969-, fotograaf
Lotman, Kaja, 1960-, toimetaja
Timm, Uudo, 1959-, toimetaja
Randla, Tiit, 1940-, toimetaja
Lotman, Aleksei, 1960-, toimetaja
Kollektiivautorid
Eesti Terioloogia Selts
UDK
599.4 (474.2) (083.97)
Originaali pealkiri
Tegevuskava nahkhiirte kaitse korraldamiseks aastaiks 2005-2009.