logo
Pealkiri
Eesti meeraamat / koostaja [ja toimetaja] Tiina Tammet ; [kujundus: Piret Niinepuu-Kiik ; kaanefoto: Jaan Heinmaa ; fotod: Jaan Heinmaa ... jt.]
Ilmumisandmed
[Tallinn] : Forma Media, c2007 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda)
Füüsiline kirjeldus
131 lk. : ill. ; 23 cm
Seeria pealkiri
Kodu ja Aed raamat
ISBN
9789985983027 (köites)
Märkus
Lk. 2 ka: fotod: Olev Abner, Arne Ader, Aavo Leemets, Jüri Lugus, Tiina Tammet
Sisaldab bibliograafiat
Märksõnad
mesi; mesindussaadused; meetaimed; looduslikud ravimid; mesindus; toiduretseptid
Teised autorid
Tammet, Tiina, 1971-, koostaja
Tammet, Tiina, 1971-, toimetaja
Tammet, Tiina, 1971-, fotograaf
Niinepuu-Kiik, Piret, 1958-, kujundaja
Heinmaa, Jaan, 1967-, fotograaf
Abner, Olev, 1966-, fotograaf
Ader, Arne, 1963-, fotograaf
Leemets, Aavo, fotograaf
Lugus, Jüri, fotograaf
UDK
638.16
641.55 :638.16 (083.12)
615.324 :638.1