logo
Pealkiri
Estonian meteorite craters / Institute of Geology at Tallinn University of Technology, University of Turku, Department of Geology ; [compiled Reet Tiirmaa ... et al. ; figures redrawn and photos: Heikki Bauert]
Ilmumisandmed
Tallinn : GeoGuide Baltoscandia, 2007 ([Viljandi : Print Best Trükikoda])
Füüsiline kirjeldus
30, [1] lk. : ill., kaart. ; 21 cm
ISBN
9789985983416
Märkus
Tiitellehe pöördel ka: compiled Väino Puura, Alvar Soesoo and Sten Suuroja
Bibliograafia lk. 28-29
Märksõnad
meteoriidid; meteoriidikraatrid; Eesti
Teised autorid
Tiirmaa, Reet, 1942-, koostaja
Puura, Väino, 1935-2018, koostaja
Soesoo, Alvar, 1963-, koostaja
Suuroja, Sten, 1972-, koostaja
Bauert, Heikki, 1956-, illustreerija
Bauert, Heikki, 1956-, fotograaf
Kollektiivautorid
Tallinna Tehnikaülikool. Geoloogia Instituut
Turun yliopisto. Geologian laitos
UDK
551.439 (474.2)
523.68 (474.2)
Originaali pealkiri
Eesti meteoriidikraatrid.