logo
Pealkiri
Heroes of the Cross : twentieth century men of faith of the Methodist Church in Estonia / compiled by Toomas Pajusoo ; [translated by Kai-Ines Nelson ; edited by Mark P. Nelson ; cover design by Piibe Piirma]
Ilmumisandmed
Tallinn : Eesti Metodisti Kirik, 2007 ([Tallinn : Pakett])
Füüsiline kirjeldus
125, [3] lk. : ill., portr. ; 24 cm
ISBN
9789985912966
Märkus
Bibliograafia lk. 119-124
Personaalia
Prikask, Martin, 1877-1942
Kuum, Aleksander, 1899-1989
Oengo, Hugo, 1907-1978
Jaagupsoo, Jaan, 1898-1941
Häng, Peeter, 1900-1942
Prii, Vassili, 1909-1942
Personaalia/Kollektiiv
Eesti Metodisti Kirik
Märksõnad
metodistid; kirikutegelased; märtrid; kirikulugu; Eesti; biograafiad
Teised autorid
Pajusoo, Toomas, 1946-, koostaja
Nelson, Kai-Ines, tõlkija
Nelson, Mark P., toimetaja
Piirma, Piibe, 1972-, kujundaja
UDK
287 (474.2) (092)
Originaali pealkiri
Eesti ristikangelasi : peatükke Eesti Metodisti Kiriku XX sajandi usukangelastest.