logo
Autor
Kass, Marko, 1980-
Pealkiri
Õli pressimise tehnoloogia mõju rapsikoogi proteiini kvaliteedile veiste söötmisel : väitekiri põllumajandusteaduste magistrikraadi taotlemiseks loomakasvatuse erialal / Marko Kass ; Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, söötmisosakond
Ilmumisandmed
Tartu : Eesti Maaülikool, 2006 ([Tartu : Guttenberg])
Füüsiline kirjeldus
84 lk. : ill. ; 21 cm
Märkus
Magistritöö : Eesti Maaülikool, 2007
Autori publikatsioonid lk. 79. - Bibliograafia lk. 63-78
Kokkuvõte inglise keeles
Märksõnad
söötmine; söötade koostis; piimakari; veis; rapsiõli; valgusisaldus; pressimine (kokkusurumine); raps; söödateraviljad; dissertatsioonid
Kollektiivautorid
Eesti Maaülikool. Söötmisosakond
UDK
636.2.085.3 (043)