logo
Autor
Kard, Peeter, 1940-2006
Pealkiri
Korilase käsiraamat. II, Vein, juust, vürtsid, kastmed, marinaadid / Peeter Kard ja sõbrad
Ilmumisandmed
Tartu : Nõiaraamat, c2006 ([Tartu] : Greif)
Füüsiline kirjeldus
299, [9] lk. : ill. ; 21 cm
ISBN
9985961455 (köites)
9789985961452
Märkus
Tiitellehe pöördel ka: autorid Kaarina Naur, Tea Lajal, Valve Kelp, Milvi Kasemäe, Reelika Eerik
Sisaldab bibliograafiat ja registrit
Märksõnad
vein; juust; maitsetaimed; vürtsid; marineerimine; kastmed; toiduvalmistamine; toiduained; kööginõud; serveerimine; kokaraamatud; käsiraamatud
Teised autorid
Naur, Kaarina
Lajal, Tea
Kelp, Valve
Kasemäe, Milvi
Eerik, Reelika, 1980-
UDK
641/642 (035)
663.2 (035)
637.3 (035)
Variantpealkiri
Vein, juust, vürtsid, kastmed, marinaadid